Η προσφορά 1+1 δώρο η οποία διενεργείτε στα πλαίσια διαφημιστική καμπάνιας ισχύει έως τις 12/1/2020 και συμμετέχουν όλα τα προϊόντα και απαραίτητη προϋπόθεση η παραγγελία να πληρωθεί μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτα.

Η προσφορά δεν ισχύει σε παραγγελίες που επιλέγουν ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή.

Στο 1+1 Δώρο δίνεται ένα επιπλέον προϊόν από τα προϊόντα που έχετε επιλέξει.(π.χ. εάν επιλέξετε ένα δακτυλίδι namaste θα λάβετε ακόμα ένα δακτυλίδι δώρο κ.τ.λ.)

Το επιπλέον δώρο δίνεται δωρεάν και σε περίπτωση μη αποθεματικού από τον κωδικό που έχετε επιλέξει σας αποστέλνεται ένα είδος ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Στην περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας σας ή μη αποδοχής της, σας επιστρέφεται μόνο το ποσό της αγοράς και όχι το ποσό των μεταφορικών που τυχαίνει να υπάρχουν .

Η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και στην αρχική τους μορφή, εάν η συσκευασία ή το προϊόν έχει καταστραφεί η επιστροφή τους δεν καθίσταται δυνατή.

Η αποστολή όλων των προϊόντων μας γίνονται μέσω της εκάστοτε συνεργαζόμενης εταιρίας courier και δεν ευθυνόμαστε σε περίπτωση καθυστέρησης ή μη παράδοσης στον χώρο σας αλλά από τα γραφεία της εταιρίας courier.